Mataró, Catalunya, Espanya
info@compocat.cat

Ozone Neon X20 RGB: un ratolí lleuger, amb il·luminació RGB i una excel·lent relació qualitat / preu

Ozone Neon X20 RGB: un ratolí lleuger, amb il·luminació RGB i una excel·lent relació qualitat / preu

El disseny dels ratolins gaming actuals són realment un esforç enorme de recursos per a les companyies, ja que han de compaginar ergonomia, rendiment, estètica, sistemes d’il·luminació ia sobre un preu competitiu. Per si no fos prou, les marques més modestes i amb menys recursos han de competir en diferents segments amb els seus models enfront dels de la competència, una lluita sense quarter on firmes com Ozone saben el que és ser competitius amb productes com el que presentem avui. Parlem del seu últim ratolí gamingel Ozone Neon X20 RGB, un ratolí de gamma d’entrada amb interessants característiques.

 

Resultado de imagen de Ozone Neon X20 RGB

 

Estem davant d’un ratolí de gamma d’entrada per a la marca, on destaca per sobre de la resta de característiques seu sensor òptic PixArt PMW 3325 TWV1.

Dit sensor compta amb un voltatge que oscil·la entre els 1.8V i els 2.1v i és capaç d’obtenir fins a 5000 CPI amb una velocitat màxima de 100 ips, suportant-hi fins 20 g.

Deixant de banda el seu sensor, una altra notable característica és sens dubte el seu disseny ambidextre, opció molt escollida per la marca per als seus ratolins i que els gamers esquerrans valoraran positivament.

Deixa un comentari

Por favor Iniciar Sesión para comentar
  Subscriure  
Notificar de