Mataró, Catalunya, Espanya
info@compocat.cat

Intel Core i7-9750H: data de llançament i característiques dels nous processadors per a portàtils gaming

Intel Core i7-9750H: data de llançament i característiques dels nous processadors per a portàtils gaming

Segons els últims rumors, el proper processador per a ordinadors portàtils, l’Intel Core i79750H, seria presentat durant el mes d’abril de 2019. I la venda dels equips que ho faran servir, no es faria efectiva fins que comencés el següent mes de març. Hi ha molta expectació dins de l’escena del maquinari, per veure com funciona aquest nou model de processador, tenint en compte que és un model amb sis nuclis i dotze fils, amb un TDP de, suposadament, 45 W.

Com dèiem, hi ha molta expectació per conèixer quin serà el rendiment d’aquests nous processadors Intel Core i79750H, que es convertiran en el model més potent d’Intel per a portàtils, d’aquesta 9a Generació Core (almenys, de moment) . Ja fa alguns dies, vam poder parlar una mica sobre ell en un altre article, quan es va filtrar el rendiment i les característiques de la targeta gràfica NVIDIA GeForce GTX 1650.

De moment, els rumors sobre aquests nous processadors Intel Core i79750H parlen sobre que inicialment es posaran a la venda amb dos tipus de targetes gràfiques: amb les NVIDIA GeForce GTX 1660 Tu i amb les GeForce GTX 1650 (com ja vam veure en l’anterior filtració sobre aquests processadors). També hi ha més rumors que parlen d’emprar en altres configuracions les NVIDIA GeForce RTX 2060, però no hi ha gran cosa que sustenti aquests rumors. Tot i que, vist que es van a emprar aquestes dues targetes gràfiques anteriors, tampoc seria molt estrany que acabéssim veient configuracions amb alguns models de GeForce RTX.

Deixa un comentari

Por favor Iniciar Sesión para comentar
  Subscriure  
Notificar de