Mataró, Catalunya, Espanya
info@compocat.cat

Nova RTX 2060

Nova RTX 2060

Rumorejada des de fa setmanes, ja hi ha confirmació oficial de la qual serà la quarta targeta gràfica arquitectura Turing de Nvidia. Parlem de la GeForce GTX 2060, model de gamma mitjana i que apunta a ser una de les més venudes de la nova generació de targetes gràfiques de sobretaula de Nvidia.

Gràcies als avenços de la nova arquitectura, la GeForce RTX 2060 presumeix sobre el paper d’aconseguir un rendiment que és un 60% millor en jocs actuals que la generació anterior, és a dir, que la corresponent GTX 1060. En termes de potència Nvidia la iguala la GeForce GTX 1070 Tu, sent el nou model més assequible i més de nova generació.

ARQUITECTURA Turing
CUDA CORES 1920
MHZ BASE / BOOST 1365 / 1680
MEMÒRIA 6 GB GDDR6
VELOCITAT MEMÒRIA 14 Gbps
AMPLE DE BANDA DE MEMÒRIA 336 GB/s
VR READY

No caldrà esperar gaire per fer-se amb les noves targetes gràfiques Nvidia RTX 2060. Ara com ara la versió que té preu oficial és la de la mateixa Nvidia, és a dir, la Founders Edition, que costarà 369 euros.

Les primeres unitats es posen a la venda a partir del 15 de gener, amb dues unitats màxim per compra. Aquest mateix dia està previst que surtin a la venda diferents models personalitzats pels assembladors habituals que treballen amb Nvidia, com ASUS, MSIEVGAZotac i molts altres.

Deixa un comentari

Por favor Iniciar Sesión para comentar
  Subscriure  
Notificar de